26.12.2019
Cleopatra Stratan – look-uri din ce in ce mai sexy si spectaculoase. Ce spune tatal ei, Pavel Stratan: „Ce… am de ales?”
Cleopatra nu mai e demult fetita in rochita cu buline roz, acum fiica lui Pavel Stratan este o artista in toata firea si o tanara frumoasa.

Videoclipurile sale o prezinta din ce in ce mai matura, frumoasa si provocatoare, iar look-urile artistei devin din ce in ce mai indraznete. 

Tatal ei, Pavel Stratan, spune ca este coplesit cand vede cat de mult a crescut fetita lui, dar spune el, asta e realitatea si e normal – copiii cresc. „Emotile de-abia acum incep. Aveam un fel de emotii, acum incep altele. Asta e viata. Ca fiecare parinte ma gandesc ca va veni timpul cand va incepe sa iasa cu baietii, dar asta e viata. Ce am de ales? Am vreo varianta? Cel mai mult ma bucur ca e cuminte de felul ei, desteapta, stie sa faca alegeri. Am avut intotdeauna incredere in ea.”, a marturisit tatal interpretei.

Amintim ca Cleopatra Stratan a lansat in aceasta luna melodia Eu m-am pierdut, iar curand promite inca o melodie si un videoclip pe potriva.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie