24.06.2020
Ce relatii au acum fratii William si Harry? Afla daca Printii mai tin legatura dupa ce Ducele de Sussex a plecat din Familia Regala

Chiar daca si inainte nepotii Reginei Elisabeta nu erau pe acelasi val, crescand mai mari, cei doi se intelegeau mai bine. Totul insa s-a schimbat dupa ce Printul Harry si Meghan au decis sa renunte la titlurile lor regale.

In caz ca esti curios daca celebrii frati mai tin astazi legatura, unul fiind in Marea Britanie, iar celalalt in orasul american - Los Angeles, atunci te informam ca ei comunica, insa nu au relatii atat de stranse ca altadata. O sursa a declarat pentru site-ul Usmagazine.com ca Ducele de Cambridge este ingrijorat pentru siguranta familiei lui Harry.

„William este atât de obosit și stresat de toate aceste drame. Fratele sau mai mic a tăiat legăturile cu aproape toate aspectele vieții și identității sale engleze. Tuturor le este greu sa inteleaga de ce'', a mentionat sursa pentru aceeasi pagina web. De asemenea, aceasta a mai adaugat ca dupa ce Harry si Meghan au decis sa plece din Familia Regala, William s-a intristat si s-ar fi suparat. ,,Poate au nevoie de spațiu și timp pentru a respira, apoi sperăm că se vor impaca'', a declarat persoana. 

Totusi, altcineva a relatat pentru acelasi site ca recent fratii au vorbit unul cu altul si sotul lui Kate i-a spus Ducelui de Sussex ca ar fi bine sa se intoarca acasa, el fiind ingrijorat de siguranta si bunastarea fratelui sau mai mic.

Printul Harry si Meghan Markle au anuntat ca vor sa renunte la titlurile lor regale si sa plece din Familia Regala in luna ianuarie a anului curent. Peste ceva timp sotii si micutul lor, Archie, s-au mutat in Canada, iar apoi in Los Angeles.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie