28.04.2023
Ce relatie este, de fapt, intre Delia Matache si sora ei. Cantareata a postat mai multe imagini cu Oana pe retelele de socializare - FOTO

Delia Matache si sora ei au fost in centrul atentiei in ultimele luni dupa ce Oana a decis sa divorteze de sotul ei si sa incheie o casnicie de aproape sase ani. Sora artistei si-a confirmat rapid noua relatie, insa scandalul a inceput atunci cand mama celor doua nu a fost de acord cu povestea de dragoste dintre Oana si actualul ei iubit, Radu Siffredi. 

In tabloide s-a discutat mult acest subiect, spunandu-se chiar ca cele doua surori nu-si mai vorbesc si ca a inceput un intreg razboi in familia Matache. Cu toate acestea, Delia a postat mai multe imagini cu ea si cu sora ei pe retelele de socializare. Cele doua se aflau in urma cu cateva ore la o benzinarie parasita, alaturi de trupa Deliei, de Antonia si chiar de Radu Siffredi. 

Iuliana Beregoi a lansat o piesa noua in duet cu Erik Frank! Vezi cat de bine suna „Problem” - VIDEO

Imaginile publicate de cantareata o arata pe Oana Matache, imbracata intr-o tinuta formata dintr-un corset colorat si pantaloni din denim largi, avand doua codite impletite si un machiaj stralucitor. Cele doua surori, impreuna cu gasca loc, s-au oprit intr-o benzinarie, unde au facut mai multe fotografii si filmari. Avand in vedere ca partenerul actual al Oanei a fost alaturi de ei, Delia este de acord cu povestea de dragoste dintre ea si sora ei si se intelege bine cu tanarul creator de continut.

Aparitia celor doua artistei vine la scurt timp dupa ce s-a aflat ca Oana Matache a divortat la notar de tatal celor doi copii ai ei. Conform cancan.ro, despartirea dintre Oana si Razvan s-a produs pe cale amiabila, iar cei doi au custodie comuna pentru fetita si baiatul lor, care locuiesc cu mama. Divortul s-a semnat inainte de Paste, la notar.

„Voi stiti cel mai bine care este situatia lor (n.r: a Oanei si a sotul ei). Nu as vrea sa va mai confirm nimic, apoi iarasi se supara pe mine. E mai bine sa lasi copilul sa-si traiasca experientele. Atunci cand sunt bune, sunt ale lui. Cand sunt rele, sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinati. Aceasta ramasese ultima problema de rezolvat (n.r: divortul). Important e ca fiecare isi vede de treaba lui. Ei se inteleg foarte bine acum, isi cresc impreuna copilasii”, a declarat cantareata de muzica populara, pentru sursa citata.

Articole din aceeasi categorie