01.12.2019
Ce probleme de sanatate au parintii Deliei. Artista a cheltuit 100.000 de euro pentru a-i ajuta
Parintii Deliei Matache se confrunta cu serioase probleme de sanatate. Gina Matache, dar si fostul ei sot au avut nevoie de ajutorul medicilor. Fiica lor cea mare ar fi scos din buzunar aproximativ 100.000 de euro pentru ingrijirea lor.

Gina Matache e mereu vesela, mereu cu zambetul pe buze, pregatita sa ii incante pe cei dragi fie cu un sfat, fie cu o melodie buna. Acum, ea a ajuns pe mana medicilor pentru o tumora la brat.

„Eu nu pot sa fac mare lucru cu mana dreapta. Nu pot sa conduc, nu pot sa fac lucrurile pe care le faceam inainte”, Gina Matache i-a multumit Andreei Marin, cu ajutorul careia a putut sa mearga in strainatate si sa realizeze interventia.

Ulterior, ea a mai facut precizari despre problemele de sanatate pe care le are.

„Am avut o tumora la brat. Am scapat de ea si mi s-a spus ca este benigna si ca urmeaza o perioada de recuperare. Era o tumora tinuta sub observatie de vreo trei, patru ani. Cand a inceput sa creasca, am decis ca e mai bine sa scapam de ea”, a spus Gina Matache, potrivit Spynews.

Gina Matache a vorbit si despre starea de sanatate a sotului ei. „Si tatal lor este destul de bolnavior. Si, din pacate, diagnosticul nu este unul usor. Este vorba de o polineuropatie care il tine la pat. Este o boala a nervilor. Organismul se autoataca, o boala autoimuna. Am scapat noi de extirpare de rinichi si la un an dupa te trezesti in pat, nu e chiar usor. De cativa ani se confrunta cu probleme de sanatate”, a povestit Gina Matache la Antena Stars. Delia e cea care ar fi platit costurile interventiilor, aproximativ 100.000 de euro.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie