22.11.2020
Ce familii frumoase au Fratii Advahov. Copiii lor sunt pasionati de muzica si le calca pe urme

Au cantat alaturi de artisti renumiti din Romania si Republica Moldova, fiind invitati si la multe concerte in strainatate. Popularitatea Orchestrei Fratilor Advahov este incontestabila. In familiile lor, dragostea pentru muzica populara, se transmite din generatie in generatie.  

Vasile (41 de ani) si Vitalie (42 de ani) au pus bazele tarafului Advahov in 2003, dupa ce au absolvit Conservatorul din Chisinau. In prezent, Orchestra lor numara 45 de instrumentisti. Familia artistica este binecunoscuta deja de public, insa cea de acasa mai putin. Fratii Advahov sunt familisti convinsi si sunt mandri de copiii lor, care le calca pe urme. 

Vasile are doi baieti, Daniel si Lucian, care au indragit de mici instrumentele muzicale. Cel mai mare canta la acordeon, iar mezinul bate toba asa cum o facuse odinioara si Vasile, cand la doar cinci ani canta alaturi de tatal sau pe la nunti si cumetrii, potrivit ea.md.

Vitalie Advahov are doi baieti, Cristian si Catalin, si o fata pe nume Ana Maria. Multi au apreciat talentul fiului sau mijlociu, Catalin, cand a ridicat sala in picioare, la Romanii au talent. El a luat atunci patru de „Da”, dupa ce a cantat la vioara.

Recent, Catalin a postat o interpretare emotionanta a piesei „Hallelujah”, pe pagina sa de facebook. Impreuna cu mezina familiei, Ana Maria, acesta obisnuieste sa se filmeze in timp ce canta, apoi posteaza inregistrarile pe retelele de socializare.

Fratii Advahov s-au nascut intr-o familie de profesori. Tatal lor a predat lectii de acordeon si a fost dirijor de orchestra. 
„Familia reprezinta cel mai important lucru in vietile noastre!”, au scris fratii Advahov intr-o postare pe Instagram, unde au publicat si o poza cu parintii. 

Citeste si :  Cleopatra Stratan si Edward Sanda au stabilit deja data nuntii! Afla cand va avea loc evenimentul

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie