21.05.2020
Catalin Caragea i-a dedicat mamei sale o melodie coplesitoare, dar nu a mai apucat sa i-o cante! „Nu ti-am spus indeajuns ca te iubesc cu adevarat...”

Pe 24 martie, Catalin Caragea, solistul trupei 7 Klase, a fost gasit fara suflare in apartamentul sau. Potrivit politiei, baiatul in varsta de 22 de ani si-a pus capat zilelor.

Citeste si : O durere fara margini! Mesajul emotionant scris de tatal lui Catalin Caragea dupa ce a aflat ca fiul sau nu mai este in viata: „Nimeni nu este intrebat cand doreste sa-si ia ramas-bun de la aceasta lume. A plecat prea devreme, lasand in urma numai tristete si durere. Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul, feciorasule!”

De ziua sa de nastere, Aurelia Deliu, mama lui Catalin, a publicat pe pagina sa de Facebook un video insotit de un mesaj emotionant.

https://www.facebook.com/100006831826118/videos/2622178584686510/

„Multumesc mult pentru urari si sustinere, oameni frumosi la suflet. Este foarte placut sa stiu cat de multa lume l-a indragit pe Catalin, si eu, fiind mama lui, va simt respectul fiecaruia fata de mine si familia noastra.

Azi a fost prima zi de nastere a mea, in cei 22 de ani, in care Catalin nu m-a imbratisat si nu mi-a spus cuvintele cele frumoase si dulci, cum doar el stia sa o faca,cu vocea lui fermecatoare. A fost nespus de greu si trist...

Totusi, el mi-a facut cel mai frumos cadou din viata - un fragment de piesa, care l-am ascultat pentru prima data azi,...de la un prieten. A fost scris in ultimele zile din viata a lui si care, din pacate, nu a reusit sa finiseze.

Pentru mine insa, este cel mai pretios cadou...

Mereu a stiut sa-si ceara scuze....pentru orice..”, a scris ea in descrierea imaginilor video postate.

Catalin Caragea a fost solistul trupei de baieti 7 Klase, care a facut furori la Romanii au Talent in 2018, cucerindu-l mai ales pe Smiley, care le-a si propus sa colaboreze cu HAHAHA Production. De asemenea, Catalin a cucerit si publicul de la X Factor, interpretand hituri precum Wicked Games sau Sex on fire.

Surse foto: Google.com; Facebook.com

Articole din aceeasi categorie