26.06.2020
Bucurie mare in familia Juliei Roberts! Actrita va avea o nepotica sau un nepotel!

Emma Roberts in varsta de 29 de ani este insarcinata! Actrita si iubitul ei, Garrett Hedlund, in varsta de 35 de ani, sunt in asteptarea primului lor copil.

Citeste si :  Noi dezvaluiri despre viata Iuliei Vantur in India, alaturi de Salman Khan. „De la el am invatat sa muncesc pana cand devin cea mai buna varianta a mea.”

Us Weekly a dezvaluit joi, 25 iunie, ca fiica lui Eric Roberts si nepoata actritei Julia Roberts, Emma, este insarcinata. Acest fapt a fost confirmat de insasi mama tinerei, Kelly Cunningham, printr-un comentariu pe retelele de socializare: „Va multumim mult! Suntem foarte incantati”.

Emma si partenerul sau, actorul, modelul și cantaretul Garrett Hedlund, sunt impreuna de mai bine de un an, reusind sa tina in secret informatii despre relatia lor.

Actrita este cunoscuta pentru rolurile din American Horror Story, Virginia, Wild Child, Aquamarine, Nancy Drew, Hotel for Dogs etc. Ea este si cantareata, debutand in anul 2005 cu un album de studioUnfabulous.

Inainte de a fi intr-o relatie cu Garrett Hedlund, Emma avea sa se casatoreasca cu actorul Evan Peters, iar Garrett a format un cuplu cu actrita Kirsten Dunst timp de 4 ani. 

Surse foto: Instagram, Google.com

 

Articole din aceeasi categorie