15.09.2020
Anul acesta ar fi implinit 47 de ani! Fiica regretatului Paul Walker, tribut in onoarea aniversarii lui

Sambata trecuta, regretatul actor, Paul Walker, ar fi implinit varsta de 47 de ani. Cu acest prilej, fiica lui, Meadow, a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie din arhiva familiei.

Citeste si :  Asa nu l-ai mai vazut niciodata! Cat de bine arata Natan cu noul sau look. „Acum ma uit in oglinda si imi place ce vad.”

„Momentul in care am realizat ca suntem gemeni. La multi ani, celui mai frumos suflet”, a scris Meadow, in descrierea imaginii in care apare alaturi de actor.

Totodata, Meadow si-a celebrat tatal, continuand sa lucreze la Fundatia Paul Walker - organizatie ce sustine conservarea oceanelor si a vietii animalelor salbatice..

„In onoarea aniversarii tatalui meu, dau startul provocarii noastre anuale de a face bine”, a scris Meadow in descrierea unei alte postari.

„Anul acesta va fi simplu. Sunt binecuvantata sa-mi iubesc prietenii. Va multumesc, Diva si Morgan, pentru ca lucrati la acest proiect cu mine. Prieteniile mele sunt fundatia mea. Ei sunt familia mea. Spuneti-le prietenilor vostri ca ii iubiti si ca sunteti constienti ca va sunt alaturi atunci cand aveti nevoie de ei.”

Pentru a indeplini provocarea, Meadow i-a nominalizat pe cativa dintre colegii tatalui ei de pe platourile de filmare ale peliculelor „Fast & Furiooss”: Vin Diesel, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel si altii.

Meadow continua sa tina vie amintirea tatalui sau, distribuind adesea imagini cu acesta in mediul online si sustinand cauzele in care Paul a investit timp si bani. 

Paul Walker s-a stins din viata in anul 2013, in urma unui accident rutier. De atunci, fiica lui Paul s-a apropiat foarte tare de familia actorului Vin Diesel, care a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai tatalui ei. In memoria lui Walker, Diesel a decis sa o numeasca pe fiica sa cea mica Pauline. 

Citeste si :  Fiica lui Paul Walker, intr-o imagine inedita alaturi de copiii lui Vin Diesel 

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie