13.01.2021
Antonia vrea sa devina sotia lui Alex Velea in plina pandemie

Antonia, in varsta de 31 de ani este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul romanesc. Aceasta a fost casatorita cu Vincenzo Castellano timp de doi ani, insa din 2013, de cand s-au despartit, acestia au dus o lupta continua pentru fiica lor, Maya.

In toamna anului trecut, cantareata a declarat ca, in sfarsit, divortul a fost pronuntat si poate legaliza oficial relatia cu Alex Velea, cel caruia i-a daruit doi baieti. Desi din cauza situatiei create de pandemie este greu de organizat o nunta, cei doi se gandesc din ce in ce mai serios ca anul 2021 sa fie inceputul vietii lor in calitate de sot si sotie.

Daca restrictiile se vor mai relaxa, Alex Velea si Antonia vor sa mearga la altar pentru a-si uni destinele, dar sa-si crestineze si baietii.

„Antonia si Alex isi doresc un botez si o nunta perfecta, mai ales ca au asteptat atata. Nu pot face insa asta in acest moment, pentru ca sunt interzise evenimentele cu un numar mare de persoane.

Daca totul va decurge asa cum isi doresc, vor organiza nunta si botezul la pachet, in vara lui 2021. Daca nu, vor mai astepta. Un an in plus pentru ei nu mai inseamna nimic, la cat au asteptat divortul", au declarat surse din anturajul cuplului pentru playtech.ro.

Sursa: avantaje.ro

Articole din aceeasi categorie