03.04.2024
Anna Odobescu și Petru Haruța - fotografii rare alături de gemenii lor: „În sfârșit îl văd pe Petru strălucind de fericire. Lumina vine de la tine” - FOTO

Deși este mai discretă atunci când vine vorba de viața ei persoanală, din când în când, Anna Odobescu mai publică fotografii pe social media.

Recent, interpreta a profitat din plin de vremea de afară și astfel a iesit la o plimbare în parc alături de soț, dar si bebelușii lor.

Odobescu a făcut și câteva fotografii adorabile cu gemenii pe care le-a postat ulterior pe contul ei de Instagram.

Cum a reacționat soțul Rodicăi Untilă când a aflat că aceasta este însărcinată? Vezi momentul - VIDEO

Pe lângă sutele de like-uri, cei doi soți au primit și mesaje de felicitare din partea prietenilor, rudelor, dar și a fanilor:

„Felicitări mele și creșteți mărișori și sănătoși să aveți bucurii de la îngerași micuți”, „Anecika, felicitări, ce fericire dublă. Să fii sănătoasă și fericită”, „Felicitări”, „În sfârșit îl văd pe Petru strălucind de fericire! Lumina vine de la tine”.

Oana Ciocan și Jador au fost felicitați pentru sarcină, după ce fanii au văzut anunțul artistului: „Te-ai dat de gol fără să vrei”

Anna Odobescu și Petru Haruța au anunțat că formează un cuplu în vara anului trecut, publicând cateva fotografii împreună pe Instagram. Anterior, interpreta a fost căsătorită cu Alexandru Vdovicenco.

La sfarsitul anului 2023, Odobescu a fost invitată în cadrul emisiunii O Seară Perfectă, acolo unde a menționat că a divorțat de Alexandru Vdovicenco cu aproape 4 ani în urmă. „S-au schimbat lucrurile, de fapt, demult s-au schimbat lucrurile, pur și simplu nu ziceam. Nu te duci să faci publicitate prin oraș: „Eu am divorțat”. De vreo 3 ani, degrabă vreo 4. A trecut timp destul de mult. A fost destul de greu pentru cel mic, dar acum la moment sunt foarte fericită, împlinită pentru schimbările care au apărut în viața mea. Baiatul este foarte ok, a primit bine. Sunt prieteni”, a notat interpreta.

„Îmi amintesc prin ce emoții am trecut, dar totodată această sarcină foarte mult se deosebește de cea precedentă. Atunci erau alte frici, altfel și mă alimentam. Toxicoza a fost, nu pot să zic că nu a fost și a fost mai dură decât data trecută, sau poate eu nu țin minte cum a fost data trecută. A fost o perioadă nu tare placută, dar am și lucrat”, a mai povestit Anna în cadrul emisiunii.

Anna Odobescu este o cântăreață din Republica Moldova. A reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2019 cu piesa „Stay”. Aceasta a câștigat selecția națională „O melodie pentru Europa” la 10 martie 2019.

Articole din aceeasi categorie