29.03.2021
Anisoara Loghin, „topita” dupa baietelul sau. Moment de tandrete mama - fiu - FOTO

Anisoara Loghin traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa, de cand la data de 15 martie a devenit mamica unui baietel, pe care l-a numit Raul.

Citeste si :  A lasat in urma 20 de ani de activitate in calitate de profesoara si a plecat peste hotare cu familia. Femeia face accesorii „ca la nimeni” - caciuli, pantofi, sandale si cizme crosetate. Valentina Panuta, mesterita:  „Mama mea croseta foarte frumos, mi se parea foarte complicat si ma miram cum poate asa” - VIDEO

Recent, prezentatoarea PRO TV a publicat in instastories imagini in care ii tine manuta bebelusului sau. „Stransul de mana (deget mai degraba) care te topeste”, a scris Anisoara, in descriere.

Dupa ce a fost externata de la maternitate, tanara mamica a scris un mesaj emotionant pe retelele de socializare, publicand si o poza de cand era insarcinata. „De o săptămână, țin în mâini nu burtica, ci o minune, minunea mea pe nume Raul”

Anisoara Loghin este casatorita cu fotbalistul Radu Ginsari. In vara anului trecut, acestia au facut public faptul ca s-au logodit, iar mai tarziu, au dat de inteles faptul ca sunt deja sot si sotie. Prezentatoarea de la PRO TV a anuntat ca este insarcinata in cadrul emisiunii Gusturile Se Discuta, in luna octombrie a anului trecut.

Citeste si :  Nu te-ai fi asteptat ca el sa fie cel care a filmat videoclipul pentru duetul Corneliei Stefanet cu Dumitru Mitu. „Am stat in rand mult timp, am scris cerere, am dus negocieri" - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie