23.03.2021
Anisoara Loghin: „De o saptamana, tin in maini nu burtica, ci o minune, minunea mea pe nume Raul.” Primul mesaj al prezentatoarei PRO TV, dupa ce a nascut

La data de 15 martie, Anisoara Loghin a devenit mama de baiat, iar astazi a postat primul ei mesaj dupa fericitul eveniment.

De o saptamana, tin in maini nu burtica, ci o minune, minunea mea pe nume Raul. Multumesc tuturor pentru cuvintele calde. Multumesc taticului nostru @ginsari10 pentru ca impartim noptile vesele, multumesc @anastasia_dovgali pentru amintire” - este mesajul publicat de Anisoara Loghin la o saptamana dupa ce a nascut primul ei copil si al fotbalistului Radu Ginsari.

Fericita mamica a publicat si o fotografie in care apare inca de cand era cu burtica, purtand o rochie neagra.

In ziua in care prezentatoarea TV a nascut, Radu Ginsari a distribuit pe Facebook prima imagine cu nou-nascutul.

La scurt timp dupa ce l-a adus pe lume pe Raul, Anisoara si baietelul au fost asteptati acasa, unde proaspatul tatic le-a pregatit o surpriza cu baloane.

Anisoara Loghin si fotbalistul Radu Ginsar au facut public, in vara anului trecut, faptul ca s-au logodit, iar mai tarziu, au dat de inteles ca sunt deja sot si sotie. Prezentatoarea de la PRO TV a anuntat ca este insarcinata in cadrul emisiunii Gusturile Se Discuta, in luna octombrie a anului trecut.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie