10.11.2019
Angelina Jolie nu se poate muta in afara Statelor Unite ale Americii din cauza lui Brad Pitt
Angelina Jolie a admis ca nu se poate muta in afara granitelor Statelor Unite ale Americii din cauza fostului sot si tatalui copiilor ei, celebrul actor, Brad Pitt. „Trebuie sa ma stabilesc oriunde tatal copiilor mei decide sa locuiasca.”

 Actrita, care apare pe coperta numarului din decembrie al revistei Harper’s Bazaar US, a declarat ca este restrictionata pana cand cel mai mic dintre copiii ei, sase la numar, implineste 18 ani.

„Mi-ar placea sa pot locui altundeva si o voi si face imediat ce copiii mei implinesc toti 18 ani”, a continuat actrita.

„Pentru moment, trebuie sa ma stabilesc unde decide tatal lor sa locuiasca.”

Nu este prima data cand Angelina atinge subiectul sensibil al separarii ei de actorul Brad Pitt, dupa o relatie de peste 10 ani.

„Au existat momente in viata in care am simtit, si poate am ascuns bine asta de public, ca nu sunt libera, ca nu sunt in siguranta, ca sunt in pericol. M-am simtit mica si neinsemnata. M-am simtit marginalizata si retrasa. Mi-a luat mult sa ies din acea stare”, spunea actrita, vara trecuta.

In august, Angelina mai marturisea: „Sunt ca toti ceilalti. Am si eu momente grele. Acesti cativa ultimi ani nu au fost cei mai usori. Nu m-am simtit foarte puternica”.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au cunoscut in anul 2005, pe platourile de filmare ale peliculei „Mr&Mrs. Smith”, s-au indragostit si s-au casatorit noua ani mai tarziu, in 2014.

Desi actorul era deja casatorit cu Jennifer Aniston din anul 2000, cei doi au divortat.

La momentul respectiv, Angelina deja adoptase un fiu, pe Maddox Chivan, acum in varsta de 18 ani. Tanarul este student al unei universitati din Korea de Sud.

Cuplul are trei copii adoptati si trei biologici. In iulie 2005, Jolie si Pitt au adoptat o fiica din Addis Abeba, Ethiopia, pe micuta Zahara Marley (14 ani).

In mai 2006, actrita a dat nastere primului lor copil biologic, o fiica, Shiloh Nouvel (13 ani). In martie 2007, Jolie si Pitt adopta un fiu in varsta de trei ani, Pax (15 ani).

In mai 2008, cuplul a confirmat ca actrita este insarcinata cu gemeni, iar in luna iulie a aceluiasi an, in Nice, Franta, Angelina le-a dat nastere gemenilor lor, o fiica si un fiu, Vivienne si Knox (11 ani).

Sursa foto: Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie