10.06.2021
Andreea Balan, vacanta in Egipt impreuna cu fiicele sale. ”Ador sa petrecem timp toate trei”

Dupa ce luna trecuta a petrecut o vacanta in Dubai, alaturi de Tiberiu Argin, Andreea Balan si-a facut bagajele si a plecant intr-o alta calatorie. De data aceasta, ea ales drept destinatie Egiptul. 

Cantareata a plecat insotita de cele doua fetite, Ella si Clara, optand pentru un resort de lux din Hurghada, Egipt, situat pe malul Marii Rosii.

”Cu fiecare dintre fetitele mele am o conexiune aparte si putin diferita. Fiecare are personalitatea ei, iar eu m-am adaptat si ma comport in functie de nevoile fiecareia. Ador sa petrecem timp toate 3 impreuna, dar ador sa stau si cu fiecare in parte pentru a putea asculta povestile si trairile lor. Aici Clarita tocmai s-a trezit din somn si imi spune ca a visat unicorni, iar Ella este in piscina (de 2 ore). Sunt cea mai fericita ca am 2 fetite minunate”, a scris cantareata pe Instagram. 

Locatia este deja una foarte populara pentru vedetele din Romania. La acelasi hotel a fost cazata si Adela Popescu, impreuna cu familia sa, in luna aprilie a acestui an. 


Andreea Balan a profitat de vremea frumoasa si s-a bronzat la piscina, ba chiar si-a bucurat fanii cu un dans in apa. 

”Cand o sa am copii, vreau sa fiu ca tine”, Acest video imi aduce aminte de cand eram mic si mergeam cu fratii mei la plaja, la Costinesti, si dansam”, ”Cata energie”, ”Mamica sexy”, i-au scris fanii entuziasmati pe Instagram. 

Unii i-au recomandat sa mai puna cateva kilograme pe ea: ”Fetita draga, te rugam mai papa putin”. 

Articole din aceeasi categorie