15.05.2020
Anatol Durbala a publicat o fotografie cu fiica sa! „Cassandra noastra creste asa de repede, ca tocmai se aude cum creste...”

„Copiii straini cresc repede...”, spune o vorba din batrani. Asa o fi, dar uneori, daca suntem un pic mai atenti, observam ca si micutii nostri care mai ieri erau in fase, sunt astazi maricei.

Citeste si : Premiera muzicala de la nepotul Sofiei Rotaru! „I-a mostenit talentul...”

Cu ceva timp in urma, actorul Anatol Durbala a publicat pe pagina lui de Facebook, o fotografie adorabila ca fiica lui, Cassandra! Micuta poarta doua cosite si un zambet absolut irezistibil, dandu-se in scranciob si bucurandu-se de cea mai frumosa perioada din viata - copilaria.

Cassandra noastra creste asa de repede, ca tocmai se aude cum creste... Acum avem 3 ani, 3 luni si 18 zile.”, a scris actorul in descrierea pozei.

Acum sa mai zica cineva ca barbatii nu sunt atenti la date importante!!!

Indernautii s-au grabit sa aprecieze fotografia si nu au ezita s-o complimenteze pe copila. „Tot mai frumoasa si mai frumoasa, REGINA noastra CASSANDRA!!!”, „Tare frumosi copii aveti! Sa va fie mereu in paza Domnului! La multi ani fericiti!!!” „La multi ani sanatosi si frumosi!!!!!”, „La multi anisori fetitei tale Anatol, e frumoasa foc!!! Sa va creasca sanatoasa si sa aiba parte de un viitor colorat!”, au scris acestia in sectiunea pentru comentarii.

Anatol Durbala si Olesea Svecla s-au casatorit in vara anului 2016, iar in ianuarie 2017, s-a nascut primul lor copil - o fetita pe care au numit-o Cassandra. Anul acesta, ei au devenit parinti pentru a doua oara, de acesta data, in familia lor s-a nascut un baietel pe care actorii l-au numit Dragomir.

Surse foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie