23.02.2021
Alex Velea si Antonia nu s-au indragostit la prima vedere: ”N-am inceput cu dreptul. M-a dat afara din studio”

Alex Velea si Antonia traiesc acum o poveste de dragoste cum multi viseaza sa o faca. Ei se cunosc de ani buni, insa la inceput a fost vorba doar despre o prietenie. Cu atat mai mult cu cat ambii erau casatoriti cu alti parteneri, iar Antonia o avea deja pe Maya, fetita ei.

Alex Velea este un artist si un om foarte asumat. Nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, iar asta pentru ca nu are cu ce se rusina, nici in viata personala, nici in cariera lui.

Alex a povestit in exclusivitate la podcastul gazduit si produs de canalul de Youtube Happyfish, „Aproximativ discutii', cu Gojira,  despre primul moment in care a cunoscut-o pe Antonia. Nu a fost unul prea fericit si nu poate spune ca au inceput cu dreptul, insa lucrurile s-au redresat pe parcurs.

„Cum a fost momentul in care ai interactionat prima data cu Antonia? A fost scanteie, a fost flama?', l-a intrebat Gojira pe Alex Velea.

„Am fost prieteni mult timp, mult timp. Cred ca ne-am cunoscut in 2009. A venit la studio cu Tom Boxer cu piesa Morena si isi doreau o piesa mai urbana. Si au venit la studio sa le prezinte Baxter niste instrumentale. Si cumva (..) hai sa le aratam niste piese si nu ca ne-a gonit din studio, dar (…) mai stati, mai stati pe la visin. Si zic ia…ce e asta? Sa ne dea afara sa faca ea auditie. N-am inceput chiar cu dreptul. Dupa care tot asa cineva zicea ca e o fata care face MC-iala la Bamboo in engleza (…) Am fost sa vad un dansator si am vazut-o pe ea. Zic misto, bravo. Dupa aia ne-am tot vazut in mediul asta artistic si in 2012 deja a inceput sa vina la studio unde lucram eu. Si ne-am imprietenit, dar nimic mai mult. Eu eram in relatie, ea era in relatie. Nu simteam si n-as fi facut pasul asta, mi-am pus un scut, eram casatorit. Si la ea era un scut, era intr-o relatie si se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne faceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur si simplu s-a intamplat', a povestit Alex Velea.

In continuare, Alex Velea a vorbit despre fosta lui casnicie. Intrebat daca sfarsitul mariajului sau a avut legatura cu interactiunea cu Antonia, cantaretul a spus:

„Nu. Deja eram intr-un film eronat pe care nu il simteam. Imi dadusem seama ca am facut o alegere gresita, cu parere de rau ca trebuia sa imi recunosc mie acest lucru. Nu eram partenerul potrivit pentru fosta partenera si invers. Face parte din viata mea, nu e ca si cum as vrea sau as putea sa tin treaba asta ascunsa. Viata mea e la vedere, nu am lucruri de ascuns', a spus Velea.

De la o prietenie, lucrurile au evoluat rapid, fara ca ei sa isi dea seama. S-au indragostit fara sa vrea, au iesit din relatiile in care erau si si-au intemeiat o familie impreuna.

„Noi ne potrivim foarte bine. Ca si caracter, sufletele noastre seamana mult si totodata reusim sa ne si completam. Nu stiu, sunt fericit rau ca traiasc cu ea. Ma consider norocos. Are un suflet fabulos, nu cred ca as fi putut sa imi doresc (…) inglobeaza toate calitatile pe care le-as fi vrut de la partenera de viata, ba chiar are mai multe decat…nu stiu daca merit tot ce imi ofera, jur. Serios, sunt foarte fericit langa ea, mi-a adus fericirea, m-a ajutat sa il gasesc pe Dumnezeu, am avut o perioada in care am zis ca nu exista, sunt doar eu, propria-mi putere si vointa, dar nu e chiar asa. E adevarul, cateodata nu imi gasesc cuvintele. E jumatatea mea, as face orice pentru ea', a mai spus Alex Velea.

Initial, a fost extrem de greu. Alex Velea a povestit ca anul in care relatia lui cu Antonia era la faza de inceput, paparazzi ii hartuiau, iar tabloidele vuiau de speculatii despre ei doi.

Au reusit sa treaca impreuna si peste acest val de hartuiri si momente neplacute. Si-au asumat relatia si au continuat sa isi vada de cariere. Acum, dupa 8 ani si jumatate, cei doi sunt mai fericiti ca oricand si recunoscatori pentru tot ce au impreuna.

Articole din aceeasi categorie