12.01.2020
Actrita este insarcinata pentru prima oara la 45 de ani! „Cred cu adevarat ca, din pacate, sarcina imbatraneste femeile”
Actrita Chloe Sevigny este insarcinata cu primul ei copil la varsta de 45 de ani. PR managerul vedetei a confirmat, pentru publicatia online E! News, ca actrita si iubitul ei, Sinisa Mackovic, directorul galeriei de arta Karma Art Gallery din New York, Statele Unite ale Americii, vor deveni parinti.

Barbatul ocupa aceasta pozitie inca din anul 2011, potrivit Pagesix.com. Nascut candva in anii 1980, Sinisa este mai tanar decat celebra sa partenera, Chloe.

In fotografiile surprinse recent de paparazzi TMZ, actrita, care va naste in primavara anului acesta, este surprinsa in timp ce se plimba, luni, 6 ianuarie 2020, pe strazile din New York, alaturi de iubitul ei.

Inainte sa fie fotografiata alaturi de partenerul ei, Chloe a publicat o postare in semn de apreciere a anului „roditor” care tocmai ce s-a sfarsit.

„Multa iubire si multe multumiri tuturor prietenilor si colaboratorilor mei … #Multumesc2019Buna2020”.

In trecut, Chloe a atribuit stralucirea sa faptului ca nu are copii. „Cred ca purtarea copilului, nasterea si stresul resimtit in timpul sarcinii sunt motivele pentru care tot sunt intrebata: «De ce arati inca atat de tanara?»”, a declarat actrita, pentru W Magazine, in anul 2016. „Cred cu adevarat ca, din pacate, sarcina imbatraneste femeile. In mod deosebit cand porti sarcina la 30 de ani, nu la 20. Deci cred, intai de toate, ca despre asta este vorba, despre asta si despre genele mele.”

De-a lungul carierei sale, Chloe a fost rasplatita, pentru rolurile interpretate, cu numeroase premii, printre acestea numarandu-se un Glob de Aur, premiul Satellite, premiul Spirit Independent, Oscarul si un premiu SAG (Screen Actors Guild).

Totodata, Chloe activeaza si in lumea modei. De-a lungul trecerii anilor, actrita si-a castigat si mentinut reputatia de „Style Icon”.

Debutul pe marele ecran si l-a facut in pelicula Kids, lansata in anul 1995, film pentru care a obtinut apreciere din partea criticilor de film.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie