23.03.2020
A ignorat recomandarile medicilor si s-a infectat cu noul tip de coronavirus. Sotia „celui mai sexy barbat din lume” s-a molipsit de la sotul ei

Idris Elba in varsta de 47 de ani se lupta cu COVID-19 de doua saptamani. Sotia lui de 30 de ani, Sabrina Dhowre, nu a dorit sa se izoleze de acesta si drept rezultat a fost si ea testata pozitiv.

„Cel mai sexy barbat din lume” din 2018, conform revistei People si Miss Vancouver 2014 s-au casatorit in luna aprilie a anului trecut. Modelul si actorul au o relatie foarte puternica, pe care nici macar temutul COVID-19 nu a putut s-o invinga.

Citeste si : Dragoste in vremea... coronavirusului. Si-a cerut de sotie iubita sexy in timpul izolarii

Dupa ce Idris si-a confirmat testul pozitiv, Sabrina a renuntat sa se izoleze de iubitul ei, deoarece si-a dorit sa fie alaturi de sotul ei in aceste momente grele pentru el. Ea a declarat ca i s-a trezit „instinctul de sotie” si a vrut sa aiba grija de sot.

Intr-un interviu pentru emisiunea „Oprah Talks”, aceasta a confirmat informatia, specificand: „Azi dimineata am aflat ca am testul pozitiv.” Atat Sabrina, cat si Idris se simt bine. Cei doi se afla in carantina, jucand sah si diverse jocuri video. Miss Vancouver a mai spus ca sotul ei a invatat sa cante la chitara si ii dedica serenade.

Amintim ca actorul Idris Elba a fost confirmat pozitiv la COVID-19 acum doua saptamani. Acesta a afirmat ca a fost molipsit de sotia prim-ministrului canadian, Sophie Trudeau.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie