22.08.2023
„Vocea Romaniei” sezonul 11, din 8 septembrie la PRO TV! Irina Rimes isi ocupa locul de jurat in continuare. Cine il inlocuieste pe The Motans

Sa fie voce! Show-ul de talente unde doar vocea conteaza revine la PRO TV din 8 septembrie. Antrenorii si-au pregatit scaunele si sunt nerabdatori sa descopere noi voci.

Show-ul „Vocea Romaniei” va fi difuzat din 8 septembrie, in fiecare seara de vineri, de la ora 21:00 la PRO TV. Cel de-al 11-lea sezon este unul plin de surprize, dar si de schimbari la masa juriului.

Horia Brenciu il inlocuieste pe The Motans si va imparti scaunul dublu cu Theo Rose. Echipa este completata de Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila.

„Sezonul 11 „Vocea Romaniei” ne gaseste altfel pe toti. Pe mine ma gaseste tanara mamica, insotita de un tanar domn cu experienta multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a asteptat sa revina in echipa: Horia Brenciu. Ma leaga multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult in mine si l-am sunat adesea pentru cate un sfat sau o parere sincera. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai ramane sa vedem cum ne potrivim in alegeri. E o combinatie care speram sa ne ofere toata libertatea si inspiratia in creatie pentru acest sezon”, a spus Theo Rose despre colegul cu care va imparti scaunul la Vocea Romaniei.

Juratii sunt deja pregatiti sa descopere cea mai buna voce a Romaniei.

Cine sunt castigatorii Vocea Romaniei din toate cele 10 sezoane 

Sezonul 1: Stefan Stan 

Sezonul 2: Julie Mayaya 

Sezonul 3: Mihai Chitu 

Sezonul 4: Tiberiu Albu 

Sezonul 5: Cristina Balan 

Sezonul 6: Teodora Buciu 

Sezonul 7: Ana Munteanu 

Sezonul 8: Alma Boiangiu 

Sezonul 9: Dragos Moldovan

Sezonul 10: Iulian Nunuca

Articole din aceeasi categorie