09.10.2019
Viorel Mardare – discoteca nu se amana. Regizorul ar fi implinit 38 de ani. Apropiatii au marcat aceasta zi asa cum i-ar fi placut acestuia
Regretatul regizor, Viorel Mardare, rapus de cancer, ar fi implinit ieri 38 de ani.

In ziua in care cunoscutul regizor ar fi implinit 38 de ani, toti prietenii s-au adunat pentru a depana amintiri si a povesti in ce perioada l-au cunoscut si in ce circumstante. Ideea a fost a colegilor de facultate a lui Viorel, care au pregatit si un tort aniversar.

Evenimentul a fost organizat nu doar pentru cei care l-au cunoscut pe Viorel Mardare, dar si pentru cei care vor sa-l cunoasca. De aceea, prietenii si colegii au povestit istorioare vesele, dar si mai triste din viata regizorului.

Chiar daca evenimentul trebuia sa fie plin de zambete si amintiri frumoase, cu lectii de viata de la Viorel, lacrimile nu puteau sa lipseasca, pentru ca, toti ii simt lipsa.

Viorel Mardare a devenit cunoscut in Republica Molodova, dar si in strainatate datorita filmuletelor sale de promovare a tarii. Acesta a fost un cineast cunscut care avea in echipa sa pe Igor Cobileanschi si Sergiu Prodan.

Viorel Mardare s-a stins in luna martie, dupa cateva luni de lupta crancena cu boala. Dupa ce regizorul a fost diagnosticat cu cancer, mii de oameni si-au unit eforturile si au donat bani, colectandu-se astfel cifre uluitoare in timp foarte scurt. Si totusi, Viorel a cedat. Regizorul a lasat in urma sa insa videoclipuri si spoturi memorabile.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie