14.10.2020
Viorel Cires & Orchestra „Lautarii” lanseaza o piesa de suflet - „Nicaieri nu-i ca in Moldova”

Interpretul vine astazi cu o noua melodie despre tara noastra, Moldova, despre locurile frumoase si oamenii dragi de acasa.

Viorel Cires impreuna cu Orchestra Lautarii lanseaza piesa care te cucereste - Nicaieri nu-i ca in Moldova, pentru ca este despre neamul nostru si tot de ce e mai scump pentru un om - bastina si oamenii scumpi de aici.

Artistul si-a tinut la curent urmaritorii si ieri a postat pe pagina sa de Facebook anuntul despre aparitia noului cantec si a videoclipului. „In curand o noua premiera a videoclipului la melodia Nicaieri nu-i ca in Moldova in colaborare cu maestrul Nicolae Botgros si Orchestra Nationala Lautarii.”, a spus Viorel.

Se pare ca interpretul a dorit sa vina cu o surpriza pentru toti moldovenii anume astazi, cand sarbatorim Hramul Chisinaului.

Fanii s-au dovedit a fi bucurosi si nerabdatori sa asculte cantecul si au scris mesaje de incurajare pentru artist: „Frumoasa piesa. Bafta.”, „Bravo. Felicitari si succes in continuare.”, „Bravo, Viorel! Vom urmari cu placere.”, au comentat acestia.

Citeste si :  De Hramul Chisinaului, Igor Cuciuc surprinde moldovenii. „Este cea mai grozava veste pe ziua de astazi.”

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie