14.08.2019
Vino sa cunosti o noua epoca. Festivalul „Taurul Negru de Carbuna” te invita in trecut
Pe 17 august mergi la un festival medieval, in unul dintre cele mai pitoresti locuri din Moldova.

Festivalului „Taurul Negru de Carbuna”, aflat la cea de-a doua editie, va avea loc pe 17 august in satul Carbuna, anul acesta fiind intitulat „Gloria Moldovei: Festivalul Taurul Negru de Carbuna” si este dedicat reconstituirii perioadei medievale.

Cu ajutorul costumelor si decoratiilor satul Carbuna va fi transformat intr-un orasel medieval.

In acest an, pe langa targul traditional de artizanat, pentru oaspeti este pregatit un program de divertisment atractiv. Cei prezenti la festival vor putea proba vesminte de cavaler si doamne din acea perioada, iar iubitorii de lucruri noi vor putea practica tirul cu arcul. Pe cei mai mici vizitatori ii asteapta ateliere tematice si jocuri sportive. Oaspetii festivalului imbracati in stil medieval vor avea parte de o surpriza.

Pe scena, in prestatie live, oaspetii se vor delecta cu muzica barocco, iar seara ii asteapta un fireshow in stil celtic.

Festivalul „Taurul Negru de Carbuna” a devenit deja principalul evenimet cultural al regiunii, unde oamenii sunt invitati sa guste din istorie prin muzica, dans, mestesuguri, culinarie, vinificatie si multe altele.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie