30.05.2023
Vedetele - absolventele! Vezi ce tinute au purtat Iuliana Beregoi, Andreea Bostanica, dar si altele la ultimul sunet - FOTO/VIDEO

Astazi, toate scolile si liceele au marcat sfarsit de an scolar, astfel incat elevii s-au prezentat la ultimul sunet in cele mai festive tinute. Un motiv in plus de a alege look-uri deosebite le-au avut si absolventele promotiei 2023. Vezi mai jos despre cine este vorba.

Iuliana Beregoi - bloggerita, interpreta

A luat sfarsit o etapa importanta din viata Iulianei Beregoi. Aceasta a absolvit astazi Liceul Teoretic „Alecu Russo” din Orhei. Cu aceasta ocazie, interpreta a publicat mai multe imagini, dar si video-uri de la ultimul sunet.

Andreea Bostanica - bloggerita, interpreta

Si Andreea Bostanica este absolventa a promotiei 2023. Vedeta a finalizat studiile la Liceul Teoretic „Dragos-Voda” din Stauceni. Vezi mai jos ce imagini a reusit deja sa publice bloggerita de la evenimentul de astazi.

Vlada Botan - bloggerita, interpreta

O alta vedeta absolventa a clasei a 12-a este si Vlada Botan, aceasta insa nu a publicat imagini in mediul online de la ultimul sunet.

Manuella Carnat - bloggerita

Fiica lui Teodor si Marina Carnat a absolvit astazi treapta gimnaziala. „Azi, oficial absolventa clasei a 9-a!!! Va multumesc tuturor care au fost cu mine in acesti ani!”, a scris Manuela pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie