25.03.2020
Unul dintre cei mai mari interpreti din Rusia - internat cu suspiciuni de COVID-19. Acesta revenise recent dintr-un turneu

Presa rusa anunta ca celebrul interpret rus, Lev Leshenko, in varsta de 78 de ani si sotia sa se afla internati in spitalul din Komunarka, acolo unde a fost deschis un centru pentru pacientii infectati cu COVID-19.

Canalul de Telegram, Baza, a publicat informatia conform careia pe 23 martie, Lev si Irina Leshenko au fost spitalizati cu suspiciune de COVID-19. Medicii estimeaza starea de sanatate a sotilor ca fiind stabila.

Conform presei, doctorii au depistat la ambii soti pneumonie. O sursa a confirmat pentru Komsomoliskaya Pravda ca Leshenko ar fi fost testat pozitiv.

Citeste si : Una dintre cele mai frumoase actrite din Rusia a renuntat la podoaba capilara de invidiat si s-a tuns chel. Care este motivul

„El se afla impreuna cu sotia, sta. E in stare buna, e totul ok la el.”, a precizat pentru RBK, Vladimir Vinokur, cel mai bun prieten al artistului.

Managerul cantaretului a declarat ca acesta a plecat la spital de sine statator. „Ne-am intors pe 12 martie din turneu din Canada si America. Am respectat regimul de autoizolare. Ne-am simtit mai rau ulterior, iar Lev m-a sunat si mi-a spus ca a plecat in Komunarka cu Ira si a cerut sa fie examinat.”

Nu l-a dus nimeni si nici nu a chemat vreun medic. A fost initial in doua clinici, unde i s-a spus ca doar in Komunarka ii vor putea oferi un diagnostic.”, a spus Oleg Dmitriev, citat de TACC.

Lev Leshenko este unul dintre cei mai celebri artisti de pe scena ruseasca. El este cunoscut mai ales pentru piesele День Победы, До свиданья, Москва! (imnul Olimpiadei din 1980), Прощай si altele.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie