08.10.2019
Un spot pe care vrei sa-l privesti integral, ca o secventa de film (VIDEO)
Nu este o povestire despre o seara minunata in restaurant si oameni fericiti care-si petrec timpul liber, comunicand la un pahar de vin si bucate aromate. Nu este nici povestirea despre un bucatar iscusit care poate impresiona orice vizitator si nici despre un loc in care ar trebui sa ajungi.

Ne vizeaza pe noi toti. Si daca privesti dincolo de subiect, privesti inclusiv in tine.

Iubim locuri. Iubim gusturi si arome. Dar... intai de toate, cautam argumente… Astfel incepe vocea de dupa cadru, masculina, mieroasa si placuta sa ne ademeneasca in subiectul videoului, in timp ce ni se infatiseaza un cadru comun dintr-un restaurant. Accentul este pe tendinta continua a fiecaruia din noi de a pune totul „sub lupa”, la indoiala, spre verificare, de a activa criticul din noi.

Apoi apare personajul-cheie, criticul culinar… actiunea caruia te invitam sa o urmaresti.

Este, de fapt, un spot publicitar autohton, gandit creativ si placut de vizionat. Detasat de tendinta comerciala si care se incadreaza armonios in categoria videourilor cu mesaj social si emotie. Format din mai multe scene, aminteste de filmele cu motiv gastronomic, cand criticul culinar este decizia suprema si cel mai de temut vizitator pentru restauratori. 

Dar, pana si cel mai dur critic este de o sensibilitate rara atunci cand descopera adevaratul gust.  

Totodata este o schita despre amintiri care ne leaga de „acasa”. Cele pe care le rascolesti printr-un „deja vu”, trezit de simturile olfactive si care-ti aduc bucuria veritabila. 

Un spot publicitar despre gusturi ce rezista in timp. Vizionare placuta!

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie