21.07.2021
Un nou hit pe care vom dansa la nunti? Lia Taburcean are piesa noua, insa fanii au reactionat cam dur

„El pe Mine” este cea mai noua piesa lansata de interpreta Lia Taburcean.

Cunoscuta pentru piesele ei vesele care fac furori la petrecerile moldovenilor, Lia Taburcean a lansat o noua melodie - El pe Mine. Cu videoclip colorat si multa voie buna, ca de obicei, imaginile de data aceasta i-au nemultumit pe unii internauti.

„Ma mir cum de nu i s a ridicat fusta pana sus... Melodia e frumoasa.. Dar videoclipul...”, „Fata cam avea fustita prea in vint,da piesa este foarte frumoasa”, Racoritorta si distractiva. Cantec pentru vara. Succes si noroc, draga Lia”, „Frumoasa piesa, ador versurile” - sunt cateva dintre comentariile celor care si-au expus parerea despre noua melodie.

Versurile piesei au fost scrise de Bogdan Dascal, iar muzica ii apartine lui Vitalie Catana. In 10 zile de la lansare, videoclipul a acumulat aproape 100 de mii de vizionari. 

Vezi si: Concurenta duce la bataie? Soferul lui Emilian Cretu s-a imbrancit cu sotul bloggeritei Valerie's Food: „Ieri am ajuns si pe la urgenta, dar sper ca lucrurile se vor limpezi cat mai repede. E o prostie din partea la ambii” - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie