30.07.2020
Un exemplu de urmat! Ce a facut prezentatoarea Andreea Marin intr-un interviu live

In timpul emisiunei „Gandul Live”, Andreea a vorbit despre subiectul care este in top in toate lumea - coronavirusul. Inainte sa raspunda la cateva intrebari adresate de catre moderatori, femeia de la „Suprize, surprize” a facut un gest care i-a surprins atat pe cei din platou, cat si pe telespectatori.

Citeste si :  Andreea Marin, superba in prima ei vacanta in era Covid-19. „Parea o utopie”

Despre faptul ca Andreea Marin este o personalitate responsabila si rationala se stia si inainte, insa fapta la care a recurs de aceasta data, este un exemplu demn de urmat. Bruneta a purtat masca de protectie pe tot parcursul interviului, desi inainte ca el sa inceapa, masa din fata ei a fost stearsa cu dezinfectant, noteaza site-ul Fanatik.ro.

„Stiu ca toate masurile sunt luate in studioul vostru, nu va suparati, dar am sa pastrez masca. Vad ca suntem intr-o perioada foarte ciudata si cred ca avem toate motivele sa fim seriosi...”, a mentionat vedeta in acel moment. De asemenea, ea a mai adaugat ca: „Ma ingrijoreaza faptul ca sunt atatia oameni carora nu le pasa. S-ar putea sa nu inteleg pana la capat o problema, dar daca vezi ca mor oameni pe capete, ar trebui sa fie un argument destul de serios sa pastrezi niste reguli care nu sunt pana la urma atat de greu de urmat.”

Pe langa cele spuse, Marin a tinut sa sublinieze faptul ca autoritatile din Romania nu intreprind toate masurile necesare pentru a proteja populatia tarii: „Eu cred ca autoritatile gresesc pentru ca nu i-au masuri clare, concrete, directe, ferme, de interdictie acolo unde oamenii sunt inconstienti. Pana la urma pun viata altor oameni in pericol si nu trebuie sa se intample. Autoritatile nu trebuie sa permita lucrul asta.”

Starul de televiziune a specificat ca probabil, va fi injurata in urma acestui gest, insa a spus ca este o persoana asumata.

Tu cum crezi, a facut corect Andreea Marin, purtand masca in timpul interviului?

Citeste si :  Andreea Esca: „Da, am fost bolnava de Covid-19, atat eu, cat si sotul meu si unul dintre copii

Sursa foto: Google.com

 

Articole din aceeasi categorie