13.01.2020
Un cunoscut model din Rusia se zbate intre viata si moarte dupa ce a cazut de la balcon. Nepotul regizorului Nikita Mikhalkov – proprietarul apartamentului in cauza
Pe 11 ianuarie 2020 politia din Moscova a fost alertata pentru ca o tanara a cazut in gol de la etajul unui apartament. Modelul rus, Xenia Puntus, se afla in ospetie la nepotul cunoscutului regizor premiat in 1995 cu o statueta Oscar, Nikita Mikhalkov.

Modelul in varsta de 21 de ani a fost internata in sectia de urgenta, iar ulterior - operata. Deocamdata, aceasta se afla la terapie intensiva, iar medicii sunt rezervati in pronosticuri.

Image result for ksenia puntus

In acea seara, Xenia se afla in ospetie la Andrei Bakhov, nepotul lui Mikhalkov. Tinerii ar fi fost in club, iar presa sustine ca modelul s-ar fi aflat sub influenta substantelor interzise.

Ms Puntus, 21, was in a third-floor flat belonging to her boyfriend Andrei Bakov (right)  - grandson of film director Nikita Milhalkov (left) - reports suggest

Image result for ksenia puntus

Nici Andrei, nici familia sa nu au oferit comentarii si refuza sa vorbasca cu presa. Mai vocali au fost insa prietenii modelului. Acestia afirma ca Xenia nu a consumat nimic si ca era lucida la momentul accidentului. Ei considera insa ca intamplarea ar putea avea caracter criminal, intrucat Xenia a fost gasita dezbracata, in arbustii din curtea casei si avea urme de violenta fizica.

Image result for ksenia puntus

Oamenii legii investigheaza cazul in scopul de a identifica toate circumstantele evenimentului tragic.

Image result for ksenia puntus

Sursa foto: Instagram.com, Google.com, dailymail.com

Articole din aceeasi categorie