16.01.2020
Un cunoscut actor din serialul Friends s-a sinucis la 51 de ani
Actorul Stan Kirsch, celebru mai ales pentru rolurile sale in productiile „Friends” si „Highlander”, a fost gasit mort in locuinta sa din Los Angeles. Barbatul avea 51 de ani si se presupune ca si-a pus capat zilelor prin strangulare.

Vestea despre decesul actorului a fost confirmata pe pagina de Facebook a artistului:

„Dragi prieteni, l-am pierdut în mod tragic pe iubitul nostru Stan Kirsch pe 11 ianuarie. Vom fi închiși pentru următoarele 2 săptămâni, în timp îl plângem. El a fost atât de iubit, iar noi suntem cu toții pur și simplu devastati. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ne-ați respectat intimitatea în aceste momente incredibil de dificile.”Potrivit tmz.com, Stan Kirsch a murit pe 11 ianuarie. Trupul neinsufletit al barbatului ar fi fost descoperit in baie.

Actorul e cunoscut pentru rolul jucat in „Highlander” timp de sase sezoane, dar si pentru aparitiile sale in seriale precum „General Hospital”, „Firends” si „JAG”.

In 2004, Stan Kirsch a debutat ca regizor si producator cu filmul „Straight Eye: The Movie", iar in 2009 si-a imprumutat vocea unui personaj din serialul animat „Invincible".

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie