28.07.2020
Try again! Lolita - pregatita pentru a sasea casatorie

Lolita Mileavskaia este una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete din showbizul rusesc.

Pe langa cariera de succes si admiratia fanilor, vedeta se bucura din plin si de atentia sexului puternic. Ea a fost casatorita de 5 ori si se pare ca nu are de gand sa se opreasca aici. De curand, artista a povestit ca a intalnit un alt barbat demn de iubirea ei si ca ar fi gata sa se casatoreasca cu el.

Potrivit uznayvse.ru, interpreta de 56 de ani a spus ca alesul inimii ei este un om de nadejde, impreuna cu care ar putea intemeia o familie bazata de respect si incredere.

„Eu nu mai am nevoie de someri. Actualul meu iubit este un om de afaceri, un barbat serios si independent. Daca imi va propune casatorie, o sa accept. Va fi al saselea mariaj, daca il numaram si pe primul, care a fost unul fictiv.”, a declarat vedeta.

Se pare ca dupa 5 casnicii soldate cu divorturi, Lolita a devenit un pic mai pragmatica, nu mai cauta iubiri pasionale si nu se avanta in relatii cu barbati iresponsabili.

„Nu suntem nebuni unul dupa celalalt, dar nici nu avem cate 18 ani. Dupa cum mi-a spus psihologul meu, fluturasii in stomac sunt daunatori. ”, a mai adaugat artista.

Citeste si :  Mireasa de 5 ori! Cum a aratat Lolita Mileavskaia la nuntile ei

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie