15.08.2019
Traieste o poveste de dragoste ca in filme indiene, iar acum va face parte din unul. Iubita lui Salman Khan isi face debutul la Bollywood
Frumoasa Iulia Vantur de 39 de ani a renuntat la cariera din televiziune inca din 2016 si a ales sa faca muzica si film la Bollywood.

Are deja foarte multe proiecte in India, planifica un turneu si se antreneaza serios pentru scenele de actiune dintr-o o noua productie Bollywood. A postat chiar un video pe pagina personala de Instagram, unde se antreneaza si executa miscari de lupta.

Foarte curand va aparea filmul „Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala”, cu Iulia in rolul principal. S-a amanat premiera pentru ca s-au produs cateva schimbari legate de distributie, dar frumoasa romanca a ramas protagonista. 

 


Salman Khan si Iulia Vantur nu au recunoscut vreodata public ca ar avea o relatie, dar se comporta in diferite situatii ca un cuplu. Cei doi nu au confirmat, dar nici nu au infirmat ca se iubesc.


Merg in vacante impreuna, presa din India spune ca frumoasa romanca ar locui in casa acestuia, iar de ziua lui, cand actorul a implinit 53 de ani, Iulia i-ar fi dat cadou un lant de aur cu un crucifix specific Bisericii Ortodoxe. Potrivit India Today, starul indian a fost surprins chiar in seara respectiva cand il purta. 

Articole din aceeasi categorie