27.07.2020
Timati pleaca din Black Star. „Misiunea mea la Black Star Music Label s-a incheiat"

Chiar daca este cofondatorul companiei, Timati a decis sa inceapa o noua etapa a vietii sale, parasind Black Star.

Rapperul, producatorul si omul de afaceri Timur Yunusov, cunoscut sub numele de scena - Timati, a anuntat vestea la care nimeni nu se astepta: el paraseste label-ul Black Star, chiar daca este unul dintre fondatorii companiei.

Citeste si :  O cunoscuta prezentatoarea TV din Rusia si sotul ei - infectati cu COVID-19

El a subliniat ca este recunoscator partenerilor sai, Pashu si Walter, pentru anii de munca in comun, dar Black Star a devenit un „grup de companii” cu „statistici si alte birocratii”, astfel „Timati vrea sa se dezvolte separat - de dragul libertatii creative."

„Nu a fost o decizie spontana ci una gandita impreuna cu partenerii de afaceri, cu care am petrecut impreuna 20 de ani si am transformat piata muzicala”, a scris interpretul.

„Viata este imprevizibila si nimeni nu stie cat timp avem, asa ca vrem sa facem mai mult! Dupa ce am petrecut deja 15 ani activi pentru crearea unui singur imperiu, vad exact ce vreau in viata si cel putin stiu cum, incepand din nou, vreau sa ma transform treptat intr-un gigant",  a scris Timati, mentionand ca de acum incolo nu are nicio legatura cu artistii de la Black Star.

„Misiunea mea la Black Star Music Label s-a incheiat. Nu raspund si nu ma ocup de niciun alt artist al companiei si nu am nicio legatura cu activitatile sale viitoare.", a declarat vedeta.


Yunusov a anuntat, de asemenea, ca isi va pastra cota in proiectele Black Star Burger, Black Star Carting si Black Star Carwash, iar cele 13 companii de Barbershop si Tattoo, 13 Beauty and Black Star Fitnessvor fi preluate complet de Timati.

Toate drepturile asupra pseudonimului si a creativitatii raman la dispozitia completa a rapperului.

„Am planuri mari independente. Ma asteapta schimbari si din aceasta cauza am mari emotii. Imi plac provocarile sortii. Pentru ca anume acestea ne tin tonifiati”, a adaugat rapperul.

Noul album al lui Timati ca artist individual va fi lansat in septembrie.

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie