25.06.2020
Tatiana Heghea - indragostita din nou in cel mai recent videoclip al sau. Intepreta a lansat ieri melodia „Dulce lacrimioara”

Pa langa Ziua Iei, ieri a mai avut loc un evniment deosebit. Tatiana Heghea a publicat noua sa piesa, intitulata „Dulce lacrimioara”.

Intr-o rochie alba, cu un zambet larg pe buze si cu un machiaj lejer, Tatiana si-a cantat versurile despre iubire in noul videoclip. Ea a reusit si sa se indragosteasca timp de patru minute de baiatul de pe bicicleta.

Fiind parfumier, femeia cauta mirosul perfect pentru o noua mireasma si l-a gasit. Misteriosul baiat i-a daruit un buchetel de lacrimioare, iar apoi a urmat o poveste ca in filme. „O lacrimioara, dulce lacrimioara, tu esti al vietii mele mare dar”, fredoneaza artista.

In doar 14 ore piesa cantaretei a fost audiata si privita de catre 1.476 de curiosi. Multi dintre acestia au scris si comentarii in care au admirat personalitatea lui Heghea, dar si noul cantec. ,,Wooww ce frumos! Super! Bravo!'' sau ,,Mereu solara, incantatoare - ne parfumezi sufletul cu emotii deosebite de fiecare data! Te adoram!'', au fost unele  dintre acestea.

Vedeta de 32 de ani are mai multe piese de dragoste in repertoriul sau, printre care: „Anotimpul iubiri”, „Invita-ma la dans” si „De unde vin iubirile”.

Surse foto: Google.com, Facebook.com

 

Articole din aceeasi categorie