05.10.2019
Tany Vander – indignata de criticile cu care a fost asaltata dupa ce a anuntat ca va naste prin cezariana. „Inchideti-va guritele, va faceti de rusine.”
Luna trecuta, Tany Vander a anuntat ca asteapta un copil impreuna cu sotul ei, omul de afaceri, Vasiliy Lungo. De asemenea, aceasta a spus ca intentioneaza sa apeleze la cezariana petru a-l aduce pe lume pe primul ei copil.

Imediat dupa ce a facut anuntul, urmaritoarele vedetei au asaltat-o cu pareri si indemnuri, pe care, de altfel, aceasta nu le-a solicitat.

Multe dintre admiratoarele lui Tany i-au spus ca o nastere naturala este mult mai benefica pentru copil si pentru dezvoltarea acestuia.

„Eu continui sa primesc mesaje referitor la ceea ce am publicat ieri. Oamenii critica faptul ca eu am decis sa nasc cezariana. Atat de tare ma amuza ca atat de inapoiati suntem. Doamne fereste. […] Despre tatalele mele ati vorbit trei ani de zile […] Mai oameni buni, voi stiti ca in unele tari civilizate tu trebuie sa scrii document unde sa justifici ca trebuie sa nasti natural? […] 26 de ore in travaliu, sa te coase cu 12 ate sa te chinui, sa nu te poti atinge trei luni de zile... de-atata ca ce? […] Imi e interesant, nu v-ar fi rusine dupa asta daca ati sti ca omul care a decis sa faca cezariana are indicatii la asta... Poate lui nu i se poate altfel? […] Mi se pare asta mai jos de orice. Multe chestii am auzit in viata mea, dar asa... Nu m-am gandit ca voi, femeile din Moldova, o sa ajungeti sa criticati acest capitol. […] Inchideti-va guritele, va faceti de rusine!”, a spus nutritionista.

Amintim ca Tany Vander si Vasiliy Lungo si-au unit destinele luna trecuta. Desi pregatirile au avut loc „dupa cortina”, Tany a avut grija ca totul sa fie la cel mai inalt nivel – de la local pana la invitati, tinuta si tort.

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie