16.11.2021
Surpriza matinala de ziua ei! Cum si-a bucurat sotia Anatol Durbala: „Nu poate el fara surprize, trebuie ceva sa-mi organizeze, chiar daca eu nu-i cer asta.” - VIDEO

Astazi sotia actorului Anatol Durbala implineste frumoasa varsta de 32 de ani. Cu aceasta ocazie, chiar din primele ore ale diminetii Olesea, a fost surprinsa cu un cadou deosebit. 

Este vorba despre o geanta de culoare bordo pe care aceasta probabil si-o dorea de mult timp. 

 

Pe langa cadou, Anatol a lasat si un scurt text pentru sotia sa: “Te iubesc, Svecla. La multi ani. 16.11.21

A renuntat la parul blond, insa a ramas la fel de focoasa! Dianna Rotaru s-a facut bruneta: „Nimic nu ma poate schimba” - VIDEO

De asemenea, pe contul sau de Instagram sarbatorita a tinut sa mentioneze: “Nu poate el fara surprize, trebuie ceva sa-mi organizeze, chiar daca eu nu-i cer asta. Mersi, Durbic, mersi.”

Moldoveanca Leo Ciobu a obtinut locul II la Romania Muscle Fest Pro! Tanara a impresionat juriul - FOTO/VIDEO

Totodata si prietenii actritei au felicitat-o pe instagram, “La multi ani fericiti Olesea. Esti unica, ador umorul tau.” “La multi ani, sa ai o zi cat mai frumoasa si speciala ca si tine.” “La multi ani fericiti draga. Sa fii mereu sanatoasa, iubita, apreciata si plina de bucurii.” sunt cateva din mesajele primite.

Olesea Svecla formeaza de mai multi ani un cuplu frumos impreuna cu Anatol Durbala si au impreuna doi copii, o fetita, Cassandra si un baietel pe nume Dragomir.

Articole din aceeasi categorie