20.05.2020
Surpriza cu peripetii si emotii! Patric Hanganu: „Daca vrei sa faci un om fericit, il faci...”

Tanarul interpret obisnuieste sa-si bucure fanii cu vocea lui inconfundabila, talentul innascut si prezenta carismatica.

Citeste si : Si Patrick Hanganu plange cateodata! Reactia interpretului dupa ce a facut senzatie la „Romanii au talent.” „Ma radeam, tipam, eram fericit, dupa asta, cand am ajuns acasa, m-am pus pe pat si boceam, fix ca un copil mititel.”

De curand, Patric a avut de indeplinit o misiune extrem de importanta, si anume - sa felicite o mama. Cu chitara in maini si cu emotie in suflet - asa porneste Patric Hanganu spre oamenii carora le face surprize. De data aceasta insa, inainte de a ajunge la destinatie, cantaretul a avut parte si de peripetii.

La o bucata de drum, masina artistului a ramas blocata pe malul Nistrului. Din fericire, s-au gasit oameni buni, care i-au sarit in ajutor tanarului si acesta a ajuns cu bine in casa sarbatoritei, unde, cu vocea si talentul sau, a emotionat-o pana la lacrimi.

Toata aceasta intamplare a fost filmata, iar ulterior, Patric a postat imaginile video pe pagina sa de Facebook.

„Cu mult greu am ajuns ca sa facem o mama fericita, surpriza din partea feciorilor”, a scris interpretul in descrierea videoului.

https://www.facebook.com/100005475525335/videos/1365399780319193/

Internautii au ramas placut surprinsi, apreciind postarea si lasand in sectiunea destinata comentariilor doar cuvinte de bine.

„Bravo Patric!!”, „Esti un om cu suflet deosebit, sanatate si mult respect parintilor,care te-au educat si te-au invatat sa fii om in lume. Sanatate si succese.”, „Multe se intampla in viata, dar bravooo, ai dus misiunea pana la capat...”; „Bravo, Patric! Succes!”, au scris acestia.

Citeste si : Un nou scandal in showbizul moldovenesc! Emilian Cretu si Patric Hanganu - schimb de replici dure pe Instagram: „Nu va taiati urechiusile, ca nu o sa fiti mai talentati, doar un pic mai rai...”

Surse foto/video: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie