22.01.2024
Stanislav Renita va deveni tatic pentru prima oara! Luptatorul a anuntat sexul bebelusului - VIDEO

Sirul sarbatorilor de iarna s-a incheiat vineri, de Boboteaza, atunci cand se sfintesc apele, iar crestinii iau din agheasma mare pentru sanatate si belsug. O traditie extrem de discutata in ultimii ani este scaldatul in apele reci, cei mai curajosi se avanta totusi, dar nu fara pregatire, pe cine am surprins anul acesta vedeti intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Echipat si calit, Stanislav Renita a facut o  baie rece, dar spirituala. Daca unii fac asta pentru a avea un an ferit de boli, altii o fac de placere, pentru adrenalina sau pentru a iesi din zona de confort.

Stanislav Renita a mentionat: „Eu ma simt bine, ca de obicei ritualul meu in fiecare an este sa merg sa ma scald de Boboteaza. Astazi este o zi foarte importanta, o sarbatoare foarte frumoasa la care eu merg si fac acest lucru, desigur pana a face acest lucru eu ma pregatesc si fac baie cu apa rece. Acest lucru este legat mai mult de credinta, sunt un baiat credincios, cred in Dumnezeu si pentru mine este un ritual care ne caleste".

Dianna Rotaru si-a botezat fetita! Imagini inedite cu Laura Emilia de la eveniment - FOTO/VIDEO

Dupa ce a iesit din apa, luptatorul a dezvaluit: „A fost bine, e un pic racoare, dar in schimb asta ne caleste si ne face sa fim mai puternici".

Stanislav Renita este luptator, de aceea  inainte de toate se gandeste la sanatate.

„Iata de cand am inceput sa fac baie cu apa rece ma simt mai bine, organismul nu provoaca nici o stare de boala pe care nu mi-o doresc, in rest facem asta ca este ceva normal. Iisus Hristos a fost rastignit pentru noi si a fost botezat, asa ca noi trebuie sa-i urmam pasii", a adaugat Stanislav.

Stanislav se considera un credincios adevarat si respecta cu strictete toate rituaurile bisericesti: „Eu sunt de parerea ca fiecare crede in felul sau, eu ma conduc dupa ritualurile pe care le face toata lumea ca un baiat crestin asa ca fiecare crede in felul sau".

Sarbatorile de iarna au fost magice pentru Stanislav, mai ales ca acum traieste cea mai frumoasa perioada din viata lui.

Urmeaza un an important pentru luptator, acesta a mentionat: „Sarbatorile de iarna le-am petrecut in sanul familiei, iar acum este ultima sarbatoare si dupa incep pregatirile pentru competitie. Anul 2023 a fost unul provocator, a fost un an cu bune si cu rele, dar cu credinta am trecut peste toate provocarile, sper ca anul 2024 o sa fie cu mai mare succes si doar cu credinta mergem inainte. Eu sper ca in anul 2024 sa am mai multe realizari, mai multe schimbari din motiv ca o sa devin tata de fetita, iar numele o sa fie Amina care provine de la cuvantul Amin".

Unii se incalzeau cu ceai, altii cu tarie… Zgribuliti, dar in mare parte crestinii au sarit rand pe rand in apa rece si au savurat momentul.

Igor Diaconul a mentionat: „Lumea practicand de multi ani si de fiecare data au in vedere cand vin si se scalda cred ca se curata, primesc iertare. Acest lucru se aseamana cu botezul Domnului, de fapt doar aminteste si apa sfintita pe care o bem noi este spre sfintire si curatire. Omul cu credinta se scufunda in apa sau de trei ori sau ce traditie mai are, aceasta este comemorarea botezului lui Iisus Hristos".

Articole din aceeasi categorie