07.06.2024
Spectacol de suflet! Ana Cernicova a cântat de rând cu alți 13 soliști în memoria unei soprane din secolul XX - FOTO/VIDEO

Ana Cernicova a urcat pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, alături de alți 13 soliști, pentru a cânta în memoria Mariei Cebotari, una dintre cele mai mari soprane ale secolului XX. 

Soprana a interpretat de rând cu ceilalți soliști cele mai cunoscute piese de operă ale Mariei Cebotari.

Pe pagina ei de Instagram, Ana a postat câteva secvențe din momentul în care a evoluat, dar și fotografii cu fiica sa, Amelia.

Nina Crețu a primit cel mai neobișnuit cadou! Cine i-a făcut surpriza, dar și care a fost reacția bloggeriței: „Cu astea o să fiu sexy și în grădină la Negureni” - VIDEO

Spectacolul a avut loc ieri, în incinta Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, iar la eveniment au participat Soliștii de Operă, Orchestra Simfonică și Corul TNOB „Maria Bieșu”. 

Acest spectacol are o însemnătate deosebită, fiind îmbinat cu sentimente de nostalgie pentru trecut. Maria Cebotari, ea a fost o ambasadoare a culturii moldovenești, promovând arta și muzica țării sale pe scenele internaționale. Ea a adus cu sine nu doar talentul său vocal, ci și o bucată din sufletul și tradițiile Moldovei, făcând cunoscută această parte a lumii prin muzică și performanță.

Toți o cunosc pe Xenia Deli, dar puțini știu că are o verișoară la fel de frumoasă! Cum arată Karina, dar și cu ce se ocupă - GALERIE FOTO

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute soprane de la noi din țară. Ea a fost căsătorită cu Valentin Uzun și este mama a unei fetițe, pe nume Amelia.

Articole din aceeasi categorie