01.06.2021
Sotul Diannei Rotaru e ca un dragon, e si inalt, dar si scuipa foc. Vezi ce surpriza i-a pregatit interpretei de ziua ei de nastere. „Lui ii place cand ma vede asa” - VIDEO

Dianna Rotaru si-a sarbatorit cu mare fast sambata ziua de nastere. O petrecere exploziva cu multa sampanie, flori, cadouri, muzica, dans si un car de ... surprize. Toate in cinstea celei mai focoase blonde – Dianna Rotaru, care si-a sarbatorit in aceasta sambata ziua de nastere. 

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Dianna Rotaru a povestit ce surprize i-au pregatit prietenii si cum si-a impresionat si ea invitatii de la petrecere.

„In mod special am vrut sa vina aceasta zi, pentru ca am avut cu totii o criza emotionala, ma refer la pandemie, la carantina. Fiecare a avut partea sa de stres. Mi-am dorit foarte mult sa imi vad prietenii, a fost o intalnire foarte placuta. Petrecerea a fost intr-adevar frumoasa. Am stat pana am obosit, picioarele ma dureau, dar am reusit sa tau ca o regina pana la final.”

La petrecere, Dianna a avut parte de un moment picant, o surpriza din partea sotului si a prietenelor. „El stie ca eu sunt nebuna dupa chestii, adrenalina. Lui ii place cand ma vede asa. El este un om exceptional, de aia si suntem impreuna. Eu am inteles ca e scump, el impreuna cu prietenele mele mi-au facut aceasta surpriza cu baloane, sampanie. Nu mi-e rusine deloc. Chiar si parintilor mei le-a placut acest moment senzational. Ei stateau acolo in capul mesei.” 

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre petrecerea interpretei, unde a dansat belly dance, iar sotul a „scuipat cu foc”.

Citeste si :  „Tot ce am mai drag si mai scump.” Cum arata fiul si fiica Adrianei Ochisanu, la o diferenta de varsta de 17 ani
Articole din aceeasi categorie