15.01.2020
Sotia unui deputat – atacata si mutilata in plina strada. Politicianul acuza o femeie indragostita de el
Ziua de 11 ianuarie a adus un eveniment tragic in familia deputatului de opozitie din Rusia, Mihail Hananashvili. Sotia membrului partidului politic «Яблоко» a fost atacata pe strada si injunghiata de mai multe ori.

Deputatul are si un banuit, acesta spune ca fapta ar fi fost comisa de o femeie care se declara indragostita de el.

Intre timp, victima atacului, sotia sa, Svetlana Hananashvili, este internata in spital. Din cauza numeroaselor traumatisme, aceasta este conectata la aparatul de ventilatie mecanica.

Светлана Хананашвили

Svetlana are fata taiata, plamanii, ficatul si artera afectata, iar starea ei este foarte grava.

Politia a retinut pe acest caz 3 suspecti, iar sotul ei, deputatul Hananashvili, are propria lui versiune despre cele intamplate. Acesta a spus intr-un interviu pentru publicatia 360 ca autoarea faptei ar putea fi directoarea unei scoli private din Moscova, Vasilisa Maslova, care ar fi angajat doi studenti pentru a realiza planul ei de razbunare. „Era foarte indragostita de mine. Nu cred ca e vorba de bani sau suparari, altfel victima as fi devenit chiar eu.”

Image result for Михаила Хананашвили

Михаил Хананашвили

Acesta a mai adaugat ca era doar prieten cu Vasilisa, iar in momentul in care a simtit ca aceasta isi doreste ceva mai mult, a intrerupt comunicarea.

Politia urmeaza sa identifice circumstantele producerii crimei, precum si pe cei care se fac vinovati.

Sursa foto: woman.ru, rbk.ru, stolica-s.su

Articole din aceeasi categorie