07.04.2021
Si-a etalat burtica de gravida in costum de baie. Eroina din “Wonder Woman” asteapta al treilea copil

Gal Gadot nu este o eroina doar in filme, ci si in viata reala. Frumoasa actrita care si-a castigat faima cu rolul din “Wonder Woman” va deveni mamica, anul acesta, pentru a treia oara. 

Gal Gadot (35 de ani) s-a facut remarcata in 2004, cand a fost desemnata Miss Israel. Coroana de regina a frumusetii i-a netezit drumul spre succes si spre portile Hollywood-ului.

In 2017, Gal a fost desemnata de FHM drept cea mai sexy femeie din lume. Rolul din “Wonder Woman” a transformat-o intr-un star de talie mondiala, iar de atunci proiectele vin pe banda rulanta. 

Chiar daca este gravida, Gal se pregateste intens pentru noi proiecte cinematografice. Actrita a postat o fotografie pe contul de Instagram, unde are peste 51 de milioane de fani, in care si-a etalat burtica de gravida. 

In poza facuta cel mai probabil in curtea vilei sale din Malibu, Gal apare intr-un costum de baie intreg, de culoare neagra, foarte decupat in zona bustului. “Lucrand... la doua proiecte majore”, a scris actrita in dreptul fotografiei in care isi mangaie burtica, in timp ce citeste un scenariu. 

La 42 de ani arata ca o adolescenta! Nicole Scherzinger arata spectaculos. Vezi ce fotografii a postat cantareata din vacanta in Hawaii

Pentru multi dintre urmaritori, sarcina lui Gal a fost o surpriza. “Esti insarcinata?”, “Stai putin, tu esti gravida?”, i-au scris cativa dintre internauti, in timp ce altii au fost curiosi sa afle pentru ce rol se pregateste.

Gal Gadot si-a anuntat sarcina pe Instagram

In 1 martie, Gal Gadot le-a topit inimile fanilor cu o fotografie postata pe contul de Instagram. In imagine, actrita apare alaturi de sotul ei, afaceristul Jason Varsano, si cele doua fiice, Alma si Maya.

Cei trei ii mangaie burtica actritei. “Iata-ne din nou!”, a scris atunci Gal in dreptul fotografiei prin care anunta ca va deveni din nou mamica. Gal Gadot este casatorita de 13 ani cu dezvoltatorul imobiliar Yaron Varsano.

Fostul sot i-a zis ca va fi „nimeni, va fi un vagabond care va strange mancare de la tomberoane”, insa vloggerita Maria Ciorici a demonstrat ca e puternica si o luptatoare! Si-a indeplinit visul si a lansat primul sau videoclip - VIDEO

Articole din aceeasi categorie