15.08.2019
Selena Gomez intra in afaceri. Va lansa o gama de produse cosmetice, care ii va purta numele
Vestea ca urmeaza sa-si lanseze propria linie de produse cosmetice nu a venit ca o surpriza pentru fani. In ultimii ani, vedeta si-a asociat imaginea cu diverse branduri internationale, care detin produse de ingrijire si infrumusetare.

Selena ii va face astfel concurenta lui Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, care are un business de succes cu produse de machiaj si infrumusetare. Kylie Cosmetics a facut-o pe Kylie Jenner cea mai tanara miliardara din lume care si-a facut averea pe cont propriu.


In 2018, Selena era cea mai urmarita persoana de pe Instagram. Acest lucru a favorizat colaborarea cu branduri celebre atat din industria modei (Adidas), cat si din industria produselor cosmetice (Pantene).

Dupa recenta sa colaborare cu Puma, actrita doreste acum sa intre in industria produselor cosmetice.


Gama sa va contine o arie vasta de produse, printre care si parfumuri, cosmetice, produse pentru ingrijirea parului si a corpului, uleiuri esentiale si multe altele.


Selena Gomez a intrat in atentia publicului dupa de a jucat in serialul „Magicienii din Waverly Place” , in rolul lui Alex Russo, o tanara rebela cu puteri magice.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie