02.08.2023
Sarbatoare in familia lui Ionel Istrati! „Vreau sa-ti multumesc pentru fiecare moment minunat al vietii mele” - FOTO

Interpretul de la noi, Ionel Istrati are o relatie extrem de frumoasa cu parintii sai. Acesta publica adesea fotografii de arhiva cu ei, dar si le trasmite mesaje emotionante.

Data de 2 august este una speciala pentru Istrati, totul datorita faptului ca este ziua de nastere a tatalui sau.

In acest an, cu ocazia sarbatorii, interpretul a postat pe contul lui de Istagram o felicitare prin care ii multumeste sarbatoritului pentru tot ce i-a oferit pana in prezent. „De ziua ta, tata, vreau sa-ti multumesc pentru fiecare moment minunat al vietii mele, pentru trecutul interesant, pentru viitorul misterios si pentru prezentul fericit. La multi ani”, a scris artistul.

De asemenea, Istrati a distribuit pentru fanii lui si cateva imagini in care apare alaturi de tatal, dar si mama lui.

Fiul Nataliei Gordienko traieste visul oricarui copil! Acesta a ajuns tocmai la Disneyland - FOTO

Nu au intarziat sa apara nici mesajele din partea internautilor. „Fiti fericiti prieteni”, „Sa traiasca si sa se bucure de tine. Sa fiti sanatosi cu totii”, „La multi ani, frumosi si sanatosi alaturi de cei dragi”, „La Multi ani cu sanatate si succes in toate. Fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi sufletului”, sunt cateva dintre felicitarile primite.

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

Asa arata un corp de 54 de ani! Jennifer Lopez continua sa isi uimeasca fanii cu silueta sa ireala

Articole din aceeasi categorie