29.02.2020
S-a decis! Natalia Gordienko va reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2020, care va avea loc la Rotterdam
Astazi, 29 februarie, am aflat numele celui care a castigat finala nationala Eurovision 2020 si si-a revendicat dreptul de a reprezenta Moldova la cel mai cunoscut concurs de muzica european.
Marea norocoasa a devenit Natalia Gordienko cu piesa Prison, semnata de Filip Kirkorov si Dimitris Kontopoulos.
Natalia a iesit pe scena descult, intr-o rochie lunga, transparenta si stralucitoare. Ea a fost insotita de 4 dansatori si back-vocalisti imbracati in tinute all-black.
Pe scena au evoluat 19 participanti care si-au prezentat fiecare show-ul pregatit special pentru aceasta seara. Finala a inceput cu evolutia formatiei Disco Mania, in frunte cu Teodor Radulescu. Imediat dupa televoting, cea care i-a asigurat Moldovei locul 10 la editia Eurovision 2007, Natalia Barbu, a oferit un recital de senzatie, interpretand si o versiune nemaiauzita a piesei sale Fight.
Rezultatul final a cumulat voturile juriului si rezultatele televotingului. Natalia Gordienko a primit 12 puncte atat de la juriu, cat si de la telespectatori.
Pe locul II s-a plasat Pasha Parfeni, iar Maxim Zavidia a fost clasat pe al treilea loc.
Natalia Gordienko ne va reprezenta tara in finala de la Rotterdam, daca va trece de cele doua semifinale, organizate pe 12 si 14 mai.
Sursa foto: Facebook.com
Sursa video: YouTube.com/Teleradio Moldova
Articole din aceeasi categorie