29.05.2023
Radu Sirbu - in culmea fericirii! Interpretul si-a cumparat o masina de lux. Vezi cum arata noul sau Mercedes-Benz GLC-Class - VIDEO

Visul lui a devenit realitate. De curand, interpretul originar din Republica Moldova, Radu Sirbu, si-a procurat o noua „jucarie pe roti”.

Despre acest lucru, artistul a anuntat printr-o postare publicata pe contului lui de Instagram. Sirbu a publicat un video in care le prezinta fanilor lui noua achizitie si anume un Mercedes-Benz GLC-Class de culoare alba.

In descrierea video-ului, Radu a mentionat: „Incantat sa va prezint noua noastra achizitie, Mercedes. Aceasta bijuterie de masina este absolut perfecta pentru familia noastra si aduce un nivel superior de confort si versatilitate in viata noastra de zi cu zi”.

Totodata el a adaugat ca abia astepata sa creeze amintiri de neuitat impreuna familia, in aceasta masina. „Suntem recunoscatori pentru acesta achizitie si abia asteptam sa cream amintiri de neuitat alaturi de familia noastra in acesta minunata masina. #NewCar #Mercedes #MasinaDeFamilie #ConfortSiStil #AventuriCuFamilia #NouaAchizitie”.

Sanda Diviricean - revenire spectaculoasa de la Bali! Psihologul a organizat un eveniment de suflet alaturi de maestrul indian Punnu Wasu: „Si-a schimbat programul pentru a ajunge la noi” - VIDEO

Radu Sirbu este un cantaret si producator muzical, a produs si colaborat cu artisti autohtoni dar si internationali si a fondat casa de productie Rassada Music. A lansat un catalog vast de productii muzicale in calitate de artist si producator muzical si, este detinatorul multor premiilor muzicale Disc de Platina, Dublu Diamant, Disc de Aur pentru vanzari de milioane in toata lumea.

Visezi la o podoaba capilara sanatoasa si frumoasa? Vezi ce recomanda hair stylistul Ludmila Sorocovici: „Samponurile ar trebui sa fie alese in dependenta de...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie