17.09.2020
PRO TV Chisinau lanseaza o noua emisiune! Vezi cine va fi prezentatoarea

Dupa o pauza de mai mult de un an si jumatate, Vlada, cea care a fost gazda emisiunii „Sounds Goood” revine.

Citeste si :  Lux si opulenta! Imagini fabuloase de la petrecerea aniversara a Anastasiei Fotachi

Daca v-a fost dor de Vlada si va intrebati pe unde a disparut, aflati ca prezentatoarea PRO TV este in mari pregatiri pentru un nou proiect. Un proiect care o va aduce din nou in casele voastre, doar ca in alta ipostaza. 

„Pregatim ceva atat interesant, cat si util. Ceea ce pe mine ma entuziasmeaza si ma bucura este ca cei de acasa vor primi foarte multe informatii care ii vor ajuta sa aiba o viata mai buna, sa fie mai sanatosi, mai frumosi, mai energici, mai fericiti si sa fie mereu cu zambetul pe buze.(...) Este o noua emisiune despre sanatate - iSanatate, de fapt, asta este si denumirea...”, povesteste Vlada.

In spatele acestei emisiuni sta o intreaga echipa de specialisti care va vor livra cele mai interesante si utile informatii despre sanatate, frumusete, nutritie, remedii naturiste si sport. Veti avea posibilitatea sa va documentati din surse sigure si sa primiti recomandari de la cei mai buni doctori din tara, pentru a adopta un mod de viata sanatos si echilibrat. 

„E un proiect foarte interesant, in care eu sincer ma descopar. Domeniul televiziunii este un domeniu mult mai indepartat pentru mine, dar este foarte interesant. Am cunoscut oameni foarte frumosi si vrem sa facem lucruri foarte frumoase aici, la PRO TV. Atunci cand vorbim despre sanatate nu e neaparat sa fie frumos, dar trebuie sa fie util, bine documentat, astfel incat cei de acasa sa primeasca informatie la subiect, clar, succint..”, a declarat reporterul PRO TV, specialist licentiat in medicina, Cristina Gonta.

Afla din videoul de mai jos, mai multe detalii despre noul proiect marca PRO TV!

 

 

Citeste si :  Prezentatoarea PRO TV, Vlada – promotoarea alaptatului. Iata cum a fost surprinsa tanara mamica

Sursa foto: Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie