06.11.2019
Prive Fashion Events - munca enorma si rezultat pe potriva! Organizatoarea Viorela Dimici: „Publicul este destul de inghetat si slab pregatit ca sa aiba curajul sa vina la eveniment intr-o tinuta mega potrivita pentru ceea ce promovam noi.”
Saptamana trecuta a fost plina de emotii pentru Viorela Dimici, Marina Cimbir si Rodica si Daniela Fortuna (Fortuna Sisters).

 Acum au tras linia, dar si concluziile dupa Prive Fashion Event.

„Noi inca nu ne-am revenit. Aceasta editie a fost cea mai complicata, pentru ca a fost si cea mai complexa. 16 branduri si-au prezentat colectiile la eveniment. Dar ne-a reusit, ca de fiecare data, peste asteptarile noastre.”, spune Viorela Dimici.

„De obicei, lucram cu 7 branduri, din start. Era vorba despre tinute pe care le-am fi imbracat si noi.”, a adaugat Marina Cimbir.

Cum ajung brandurile autohtone sa-si prezinte creatiile la Prive Fashion Events, eveniment care revolutioneaza industria modei din Moldova, fiind organizat exclusiv pentru un public select si notoriu, dar si cum a fost aceasta editie, vezi in interviul ce urmeaza:


Articole din aceeasi categorie