28.09.2023
Premiera mult asteptata! Mihaela Tabura a lansat o piesa alaturi de trupa Akord: „Iata ca am putut sa readucem la viata melodia „Hai, Hai” cantata foarte multi ani in urma de Angela Bucico” - VIDEO

Acum o zi, la data de 27 septembrie 2023, Mihaela Tabura a lansat o piesa de suflet alaturi de cunoscuta trupa de la noi, Akord.

Intr-un InstaStory facut public, Mihaela a anuntat despre premiera.

„S-a lansat melodia, este pe Youtube. Emotiile au fost foarte mari, dar iata ca am putut cu Doamne ajuta sa readucem la viata melodia „Hai, Hai” cantata foarte multi ani in urma de Angela Bucico. Acum avem si noi dreptul sa o cantam si suntem foarte bucurosi ca este pe Youtube. Vizionare si auditie placuta”, a spus artista.

Si interpreta Violeta Popov a venit cu un mesaj pe social media in care a anuntat despre premiera videoclipului in care s-a filmat alaturi de sotul ei. „Prietena noastra Mihaela Tabura a lansat aseara un nou videoclip alaturi de trupa Akord la melodia „Hai, Hai” unde eu impreuna cu Alexandru am fost actori”, a mentionat artista.

In doar 19 ore de la lansarea oficiala, piesa se bucura deja de aproape 10 mii de vizualizari.

„Bravo si sincere felicitari, Mihaela pentru aceasta superba premiera”, „Cat de bine va completati! Piesa vi se potriveste perfect! Succese si realizari frumoase”, „Superb! O ascultam in copilarie”, sunt cateva dintre comentariile fanilor.

Vezi mai jos cum suna piesa in interpretarea Angelei Bucico:

Articole din aceeasi categorie