02.12.2019
Personajele de poveste si-au dat intalnire la editia speciala a emisiunii „O seara perfecta”. Vezi in ce eroi s-au costumat vedetele
Evenimentul organizat cu ocazia aniversarii a 7 ani de difuzare a emisiunii „O Seara Perfecta” a adunat toata spuma showbizului la un bal al personajelor de basm. Cu tinute deosebite si accesorii unice, invitatii au ales sa se evidentieze prin culori indraznete si lookuri neobisnuite.

Printese, cavaleri, vrajitoare, unicorni sunt doar cateva dintre personajele alese de invitati la frumosul eveniment.

Gazda petrecerii a fost Anisoara Loghin. Frumoasa prezentatoare a purtat o rochie lunga si plina de sclipici, creata de „Malliny”.

Prezentatoarea PRO TV, Sorina Obreja, a avut o tinuta extravaganta si foarte sexy. Ea a ales sa fie cunoscutul personaj - Maleficent.

Interpreta Olia Tira a dorit sa se costumeze in lebada. Ea a purtat o rochie alb-negru, accesorizata cu o funda neagra pe cap.

Cantareata Ana Beregoi a fost plina de culori. Ea s-a transformat in unicorn. Outfit-ul ei a fost apreciat cu peste 13 mii de like-uri pe pagina sa de Instagram.

Dj Coppito a venit insotit de o tanara misterioasa. El a avut rolul de cavaler, iar ea a optat pentru o rochie lunga si plina de culoare, fiind probabil o printesa.

Rochiile all-black au fost preferate de mai multe vedete ale serii de basm. O fi dorit sa fie zane, regine sau vrajitoare, asta stiu doar ele, cert este ca au aratat splendid, indiferent de personajele pe care le-au interpretat.

Diana Voevutski, fashion designer la „Ariadna Dress”.

Vera Nastasiu, antrenoare de dictie si discurs public.

Diana Ballerini, fondatoarea liniei de haine marca „FLO”.

Citeste si: O Seara Perfecta a dat o petrecere de poveste cu ocazia aniversarii a 7 ani! Vezi primele imagini de la eveniment - GALERIE FOTO

Sursa foto: Facebook.com


Articole din aceeasi categorie