14.09.2020
Olia Tira - impecabila la intalnirea cu Igor Dodon. Ce tinuta a ales interpreta

Dupa ce a fost implicata in scandalul de la Butuceni si a dat un sir de declaratii, artista s-a bucurat de distinctia oferita de Dodon.

Citeste si :  Artistii au facut coada la Presedintie dupa distinctiile oferite de Igor Dodon! „Sunt adevarati promotori ai culturii moldovenesti...”

Imbracata la patru ace, Olia Tira a luat parte la ceremonia oficiala de la Presedintie, unde a primit titlul de „Artist Emerit” al Republicii Moldova.

Artista a purtat un costum format dintr-un sacou alb, cu guler negru si o pereche de pantaloni albi cu vipusca neagra pe lateral. Olia si-a accesorizat tinuta cu o pereche de pantofi pe toc si o pereche de manusi de culoare neagra.

 Interpreta a publicat, pe pagina sa de Instagram, cateva imagini de la eveniment, aratandu-se foarte entuziasmata. „Va multumesc pentru increderea acordata, pentru dragostea voastra, pentru cunostintele si abilitatile care ma ajuta, in orice caz, sa raman o persoana decenta, dar si sa cresc si sa ma dezvolt intr-un mod creativ. Nu este doar meritul meu, este al nostru, al tuturor!”, a scris Olia Tira in dreptul postarii.

De asemenea, artista a mai adaugat si faptul ca dedica acest titlu parintilor ei, mentorilor, profesorilor si tuturor oamenilor care au contribuit la dezvoltarea ei.

Fanii interpretei s-au bucurat pentru ea si i-au scris cuvinte de lauda: „Oho!!! Felicit artistul emerit al Moldovei!”, „Olenyka, sincere felicitari!!!”.

Alaturi de Olia Tira, titlul de „Artist Emerit” l-au primit: Costi Burlacu si Corina Tepes, Igor Rusu, Vasile Ciubuc, Mihai Gandraman, Ion Glodea, Vitalie Maciunschi, Dumitru Mitu, Doina Sulac, Serghei Teleba, Veaceslav Timofti.

Citeste si :  Primul interviu oferit de Olia Tira dupa scandalul urias in care a fost implicata. Interpreta spune ca oamenii au comentat fara sa stie cum s-a intamplat totul si ca imaginea artistilor a fost folosita

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie